Sök
  • Awesome People

INVOLVE'EM

Involve 'Em var en utbildning som involverar styrelseledamöter från olika ungdomsorganisationer i Europa om hur vi effektivt kan nå ungdomar genom att använda guerillabemarkning och ha kunskap om nuvarande ungdomstrender, jobba strategiskt med våra icke-statliga organisationer med hjälp av organisatoriska kartor som verktyg och skapa starka samarbete för att förbättra kvaliteten på ungdomsarbetet i Europa. Kursen omfattade 30 ungdomsarbetare från Sverige, Estland, Italien, Spanien, Danmark, Norge, Nederländerna, Cypern, Lettland, Portugal, Rumänien, Turkiet, Polen och Armenien.
Involve 'Em var en fantastisk träningskurs anordnad av den estniska koordinatorn Shokkin Group där jag och Fredrik träffade andra styrelseledamöter och beslutsfattare från andra ungdomsorganisationer runt om i Europa och tillsammans arbetar med ämnet för hur man ska involvera ungdomar och utföra kvalitativt ungdomsarbete. För en vecka var vi belägna i skogen i Estland i en super fantastisk plats med bra mat och företag.


Vi diskuterade ungdomstrenden idag och utvecklade strategiska planer för våra organisationer, utbytt erfarenheter med andra ungdomsarbetare om framgång och misslyckanden. Ibland är det bra att ge deltagarna lunch, de kommer att bli mindre vrida. J Vi delade några användbara verktyg för att göra projektledning effektivare och mer fantastisk och vi hade några roliga spelkvällar, bastu, dansstrid, interkulturell kväll och estniska kvällen - Lovely!


Den här veckan gav oss mycket användbar energi och motivation för att fortsätta med vårt arbete i Awesome People och också några bra verktyg och idéer. Vi hade också en del projektplanering som jag hoppas vi fortsätter arbeta med.


Det bästa var att under hela veckan var det en trevlig varm känsla med alla otroliga människor, vi kände verkligen som en familj;)


Karin Wouda


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2018 Awesome People. Proudly created by Fredrik Wouda|  Terms of Use  |   Privacy Policy