Sök
  • Awesome People

ENTERPReneurSHIP

Uppdaterad: 10 okt 2018

Projekt "ENTERPReneurSHIP: Välkommen ombord" var en kurs i Amsterdam, Nederländerna. Huvudsyftet med projektet var att införa ungdomsföretagande som ett verktyg för att bekämpa ungdomsarbetslöshet och ge ungdomar möjlighet att starta sina kreativa entreprenörsmöjligheter.


Syftet var också att ta itu med främjande av innovativa sociala företag på ett sätt att utbilda ungdomsarbetare för att främja entreprenörsinriktning, utveckla entreprenörskompetens och kreativitet och vara redo att ge ungdomsverktygen för att använda entreprenörskap för att skapa egna arbetsplatser.EnterprineurSHIP - Välkommen ombord - var en utbildning som organiserades av Shokkin Group Netherlands i ett visst område i Amsterdam. Värdarna ville att vi skulle uppleva deras Amsterdam medan vi haft olika övningar om hur man arbetar med entreprenörskap med ungdomar.


Med en väldigt entusiastisk grupp människor från 8 olika länder i Europa (Sverige, Nederländerna, Danmark, Cypern, Estland, Polen, Italien och Spanien) dök vi in ​​i ämnet, utforskade goda nationella exempel på sociala företag, inspirerades av lokala företagare som kom och besökte oss och försökte ut entreprenörskap i praktiken genom att starta egna småföretag där folk kunde köpa en fin italiensk middag, någon färsk frukt från Fruithoopia, en avkopplande tid i laddningsrummet och mycket mer.


Den här veckan var en rolig tid med fantastiska människor och utforska Amsterdam på olika sätt. Vi fick några bra kontakter för framtida samarbete och mycket inspiration för våra entreprenörsaktiviteter med ungdomar.


Det var fantastiskt att vara på det första projektet som värdorganisatörerna Fouad och Samir genomförde, det visade att hjärta och passion är allt som verkligen betyder


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2018 Awesome People. Proudly created by Fredrik Wouda|  Terms of Use  |   Privacy Policy