Sök
  • Awesome People

INTEGRATION THROUGH ACTION

Utbildningen "Integration Through Action" samlade 27 ungdomsarbetare från 11 olika länder för att träna dem i att använda interkulturell utbildning och erfarenhetslärande som ett inkluderande verktyg för ungdomsarbete, särskilt när man arbetar med missgynnade ungdomsgrupper.


Under projektet tog vi också upp ämnet integration genom att vara utsatt för interkulturella grupper, vilket skapade olika teoretiska och praktiska förståelser av att arbeta i olika grupper.


Integration through Action var en mind-blowing, organiserad av Awesome People i Örebro, Sverige. Vi skrattade, vi grät och blev upprörd medan de gick igenom de erfarenhetslärande övningarna tillsammans. Projektet kopplade samman 27 ungdomsarbetare från 11 olika länder, inklusive Sverige, Danmark, Bulgarien, Ungern, Österrike, Estland, Italien, Rumänien, Nederländerna, Grekland och Polen.
Vi diskuterade nationalitet, identitet, kultur, integration och integration som gjorde oss medvetna om våra egna värderingar och övertygelser och introducerades för andra. Genom kortspel, godis och genom icke-verbal kommunikation fick vi uppleva problemet med migration och integration och vilka frågor som detta ämne uppstår. Vi kom fram med några coola idéer för att göra våra organisationer och samhällen mer inkluderande och fick höra några inspirerande lokala exempel på god praxis.


Även om vi vet att integration och integration inte är så lätt i verkligheten, har vi fått mycket kunskap om hur vi kan börja prata om ämnet med ungdomar och andra ungdomsarbetare tack vare denna kurs.
En höjdpunkt var super fantastiska videor som gjordes under träningen, speciellt kampanjen för integration som är så rörande! Du måste titta på det!
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2018 Awesome People. Proudly created by Fredrik Wouda|  Terms of Use  |   Privacy Policy