Sök
  • Awesome People

SUPERLEADER+

Uppdaterad: 8 okt 2018

Super Leader + var en utbildning som organiserades av Awesome People i Örebro, Sverige. Ingår i projektet var ungdomsarbetare från olika länder i Europa som ville förbättra sina ledarskap och förbättra kvaliteten på ungdomsutbytet. Under en vecka fick vi veta mer om ledarstilar, motivation och självmedvetenhet. Vi dansade, skrattade och utforskade våra olika kulturer och den svenska omgivningen. Super Leader + var det första projektet vi samordnade och värd för Awesome People, och även om det var en utmanande tid att genomföra ett projekt lyckades vi fortfarande göra det med framgång!

SUPERLEADER+

Huvudsyftet med projektet var att öka kvaliteten på ungdomsutbyten genom att hitta lämpliga modeller för att motivera ungdomar att delta aktivt under genomförandet av projektet genom att ge ungdomsledare nya färdigheter och kunskaper.


 

Projektets metodik grundades på begreppet inkubator med målet att hitta denna form av motivation där ledaren spelar rollen som en facilitator som vet hur man involverar och motiverar ungdomar. Under utbildningen fick deltagarna tillräckligt med hjälp och hjälp att utveckla sina kompetenser och bli mer aktiva inom internationellt ungdomsarbete.


Projektnamn Superleader+

Projekttid 2014

Partners

Bidragsgivare10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2018 Awesome People. Proudly created by Fredrik Wouda|  Terms of Use  |   Privacy Policy