Sök
  • Awesome People

PiFbase Youth Exchange

Uppdaterad: 8 okt 2018

Syftet med PiFbase Youth Exchange var att förbättra kvaliteten på en innovativ metod för att främja socialt entreprenörskap bland ungdomar genom att ge utrymme för ungdomar att utbyta erfarenheter, utveckla sina kompetenser och kompetenser och bygga internationella kontakter.
Pay it Forward Be A Social Entrepreneur (PiFbase) var en ungdomsutbyte organiserad av Awesome People i Örebro, Sverige. Ingår i projektet upptäckte Rumänien, Kroatien och Sverige magiken i PiFbase-metoden som utvecklats av Awesome People.


Under en vecka blev drömmar uppfyllda, entreprenörskapsbanor undersöktes och en motivation för att utveckla och arbeta vidare med metoden i ett strategiskt partnerskap var ett viktigt resultat av ungdomsutbytet. Deltagarna måste också utforska Örebro och dela sina egna länder mat och tull under hela veckan.


Detta var vår första ungdomsutbyte som vi värd och samordnade och även om vi bara var två personer gjorde allt där man var super gravid och den andra hade borelia - hoppade på en fot lyckades vi fortfarande ge deltagarna en fantastisk upplevelse - Så stolt!


Projektnamn PiFbase Youth Exchange

Projekttid

Partners

Bidragsgivare

4 visningar0 kommentarer

© 2018 Awesome People. Proudly created by Fredrik Wouda|  Terms of Use  |   Privacy Policy