I PLAN B LÄR VI UT:

IT-kunskaper, Engelska, Arbetsmarknadskunskap, Entreprenörskap och företagande, Målplanering och mycket mer för att du ska kunna skapa en Plan B i livet

Om projektet:

Plan B är ett projekt som ger människor möjligheten att skapa en Plan B i livet.

 

Många har en plan A men många människor har faktist ingen direkt plan över att ta sig dit utan mer en ide eller dröm att vara där någon gång. I plan B så tar vi redan på hur man gör en plan i livet och framförallt hur man skapar en plan B. Vi stärker individen att se möjligheter och att lära sig att leta lösningar på problem.  Verktyget som står i centrum i skapandet med sin plan B är IT. Genom att skapa kunskap om IT och vilken kraft som finns i IT och koppla det till sina mål i livet så öppnas dörrar för framtiden.

Bidragsgivare

I projektet så har vi haft en målgrupp som är asylsökande och genom att jobba med gruppen så har projektet visat att behovet är stort för en plan B och att kunskapen om speciellt IT är svag.

Genom projektet har vi kunnat stärka dess kunskaper och på ett långsiktigt tänkande skapat en bättre chans i livet till en lyckad framtid

 

I projektet så har vi fått en grym feedback och sett hur vi verkligen kan göra någog konkret för människor i utsatta situationer för att kunna stärka sig själv och sina chanser till ett bättre liv. Plan B är inte bara för dig som fått ett nej på din asylsökan utan för alla som är i behov av en Plan B i livet. Vilket är ALLA!

The most successful people are those who are good at plan B – James Yorke  

 

 

Glöm inte!

Vill du att vi kommer och föreläser om vårt arbete med Plan B projektet eller kanske köra Plan B i er kommun?

© 2018 Awesome People. Proudly created by Fredrik Wouda|  Terms of Use  |   Privacy Policy